Aktiviteter / Aktuellt / Information

Volontera mera!

I onsdags var Unga Feminister i Östersund under sin valturné. Några från Fi Jämtland stod med dem på Stjärntorget och delade ut Fi-broschyrer under några timmar. Alla våra broschyrer tog slut! Det var otroligt mycket lättare att dela ut det här valåret än det förra, och då var det ganska lätt förra valet med.

Östersund verkar ha tagit till sig mer av Feministisk politik och förstått att Fi har den bästa politiken även för oss som bor i Jämtland! Jag hade så mycket att göra med att hinna dela ut broschyrer att jag helt glömde bort att fota. Men jag hoppas att några av er passerade oss och såg hur lycket det var.

Vi skulle vilja göra fler liknande aktiviteter och vi har dessutom andra aktiviteter på gång. För att göra det behöver vi fler volontärer! Det kan vara allt från att komma med idéer om vad vi ska göra, vara en av dem som genomför, till att vara den som håller i hela aktiviteten. Du bidrar med det du känner att du kan, vill och orkar.

Vill du vara volontär i Fi Jämtlands valkampanj? Anmäl dig, med namn, telefon och mail, till jamtland@feministisktinitiativ.se. Vi skriver då upp dig på en maillista så att du löpande får information om vad som är på gång rent pratktiskt. Du behöver inte vara medlem för att vara volontär, beroende på vad du vill göra kan det vara bra att veta grunderna i vår politik, och vår valplattform, som du kan läsa HÄR

Jag har varit i Kiruna och hållt homeparty, i Luleå och fikat med Fi, och åker under sommaren runt, till bland annat Kalmar, Karlstad och Örebro. Men jag har inte bokat in varken homeparty eller Fika med Fi i Jämtland. Skulle du vilja ordna nått av dem? Homeparty innebär att du samlar ihop minst 15 av dina vänner och bekanta och bjuder hem dem till dig, eller till någon lokal du kan ordna, så kommer jag dit och berättar om feministisk politik. Fika med Fi innebär att vi bestämmer en plats, som ett fik eller en park, och bjuder in folk att komma dit och få chans att ställa frågor till mig om feminism och politik, samtidigt som vi fikar (alla köper sitt eget fika). Hör av dig till ingrid.martnesson@feministisktinitiativ.se så kan vi diskutera lämplig tid och innehåll.

Eftersom vi fick tillräckligt många röster i förra valet så kommer alla vallokaler att ha valsedlar med vårt partinamn på. Fortfarande behöver vi, som alla andra partier, själva lägga ut listor med våra kandidaters namn. Vi behöver valsedelvolontärer över hela länet, så försök gärna få med dig fler i din bekantskapskrets. Planeringen för det här håller nationella Fi i. Du kan läsa mer, och anmäla dig HÄR.

Vi ses i valrörelsen!

Ingrid Mårtensson
Kontaktperson Fi Jämtland och Riksdagskandidat Feministiskt initiativ

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s