Aktiviteter / Information

Vi har blivit med husvagn!

Till förra valrörelsen köpte vi ett parttält, det billigaste vi hittade. Det har varit en trotjänare under åren, men sist vi använde det fick vi i princip tejpa upp det eftersom alla rören gått sönder. Till den här valrörelsen har vi precis lyckats få tag i en extremt prisvärd husvagn, så nu blir det valhusvagn i stället för valpartytält.

 

Eftersom den var extremt prisvärd så behöver den en hel del kärleksfull omvårdnad och eftersom det är kort om tid så hoppas vi att DU kan komma på arbetskväll på fredag från 17.00 och framåt. Husvagnen ska städas, målas, lagas och piffas på ut- och insida.Den ska ställas på torget redan på lördagså det är bra om vi blir så många som möjligt. Du är med så kort eller lång tid som du kan och vill, vi är tacksamma för all hjälp. Om du inte kan hjälpa till rent fysiskt får du gärna komma ändå och peppa alla som jobbar! Vi bjuder på varm/kall dryck och tilltugg. Ta på oömma kläder. Rengöringsmaterial, tyg, färg och penslar finns på plats.

För att fixa i ordning inför valtorg behöver vi även donationer. Antingen i form av pengar (swisha till 0706384312, Ingrid Mårtensson) eller i form av material. Om du kan bidra med något av det nedan är du en hjälte!

… rosa/vita/svarta kuddar
… rosa/vita/svarta filtar
… rosa/vitt/svart bord
… rosa/vita/svarta stolar, gärna solstolar
… rosa/vitt/svart parasoll

Eftersom det finns viss risk för skadegörelse så vill vi helst inte låna eftersom det kan bli förstört. Du kan ändå få tillbaka det efter valrörelsen om du vill, men vi kan inte garantera vilket skick det är i.

Anmäl ditt deltagande HÄR, där du även kan se var dina pryldonationer kan lämnas in. Om du inte har facebook kan du istället maila till jamtland@feministisktinitiativ.se

Är du medlem och bor i Östersunds kommun? Glöm inte det konstituerande mötet och valkonferensen fredag 24 augusti, där vi hoppas få ett beslut om att ställa upp till val i kommunen. Om det ska bli möjligt att rösta på Fi i Östersunds kommun behöver vi vara tillräckligt många på mötet för att fatta det beslutet!

Vi gör det tillsammans med kärleken som drivkraft. Klart vi kan!

Ingrid Mårtensson
Kontaktperson Fi Jämtland

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s