Aktiviteter / Information / Pepp

Valvagnen är på plats!

I fredags var vi tre tappra Fior som tillsammans städade och målade vår fina husvagn. Trots sina 37 år, och trots att en råttfamilj övervintrat bland gasolflaskorna så gick den genom besiktningen utan anmärkning och hade en felfri interiör (förutom att själva toastolen blivit stulen, och ett fönster och dörren därför var uppbrutna). Vi fixade lås till dörr och lagade fönstret, så nu är den finare än den någonsin varit!

Nu står den på plats på Stortorget i Östersund. 

Även om den verkligen inte var dyr så tog den ett rejält bett ur kassan, och vi är i stort behov av ytterligare tillskott för att kunna bedriva effektivt kampanjande.

Jag efterlyser därför:
Stor vattendunk (gärna levererad med vatten i)
Campingbord
Parasoll
Skarvsladd för utebruk

Om du har nått av ovanstående och kan avstå tar vi tacksamt emot. Om du istället kan tänka dig bidra med pengar så swisha till 0706384312.

Utöver ovan nämnda får du gärna komma med rosa piff att mysa till vår campingplats på torget med.

Om du vill ta ett pass någon eller några gånger under veckorna fram till valet så är det guld värt. Vi ska alltid vara minst två stycken på plats, och vi kommer se till att den är bemannad varje lördag, men det skulle vara kul om vi kunde ha den öppet några gånger under veckorna också. Vi är en tapper skara på 6-7 personer som fixar med det här, vore kul att få lära känna fler fior i länet! Maila jamtland@feministisktinitiativ.se!

Du behövs även som valsedelsvolontär. Eftersom vi är ett stort län med utspridd befolkning är det bra om du kan värva andra i din bekantskapskrets som vill hjälpa demokratin på vägen genom att lägga ut våra namnsedlar i vallokaler. Vi får blanka sedlar med valbeteckningen utlagda, men vi skulle så gärna vilja att det också finns valsedlar med alla våra kandodatnamn på. För den som vill personrösta behövs en lista med namnen på för att kunna sätta kryss (till exempel före ett namn från Jämtland)

Vill du anmäla dig som volontär? Gör så här:
1. Klicka på länken: https://fivalsedlar.se/
2. Klicka på ”Bli valsedelsvolontär” och skapa inlogg.
3. Avvakta bekräftelsemail och logga in på http://fivalsedlar.se/
4. Under fliken ”Valsedlar” kan du ta reda på var du kan hämta valsedlar. Under fliken ”Förtidsröstning” kan du boka förtidsrostningslokaler där du vill lägga ut valsedlar från den 22 augusti. Under fliken ”Vallokaler” kan du boka vallokaler där du vill lägga ut valsedlar på valdagens morgon söndagen den 9 september från kl 8. Under fliken ”Utdelningspass” kan du boka pass att stå utanför vallokaler och dela ut F!-valsedlar till de väljare som vill ha under valdagen söndagen den 9 september.

Vi gör det tillsammans med kärleken som drivkraft

Ingrid Mårtensson
Kontaktperson Fi Jämtland

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s