Aktuellt / Information / Pepp

Vi laddar inför EU-val!

Dags för valrörelse igen! Nu handlar det att behålla och utöka vår plats i EU. Det kommer att komma mer information om hur du kan engagera dig i valrörelsen om du är intresserad. Tills dess är det bästa du kan göra är att dela inlägg, filmer, artiklar och annat så att det får spridning utanför de närmast involverade.

Du kan börja genom att dela den här filmen till dina vänner och bekanta på sociala medier. Den handlar om vad vi lyckats uppnå inom EU med ett mandat, tänk så bra det kan bli med flera mandat!

Du hittar den, och några varianter av den textad på andra språk HÄR

Den här gången hoppas vi att några av våra systerpartier som de senaste åren bildats i andra länder inom EU, också kommer in från sina länder. Ju fler vi är desto större påverkansmöjligheter. Sverige, Europa, Världen behöver feminism.

Vi var tre stycken från Fi Jämtland som var på Fikon19, där vi röstade igenom mängder av motioner som förnyar och förbättrar vår politik, valde en ny styrelse och beslutade om namnen på vår lista till EU-valet

. Om du vill få en inblick i hur det var på kongressen kan du kolla på de här vloggarna:

Som du ser var jag med på en av vloggarna och planen är att jag ska göra fler filmer, där jag tar upp ämnen, förhållanden i världen som gör mig arg, och varför jag ser feminism som lösning. Har du förslag, idéer, önskemål om vad jag ska ta upp, eller kanske du kan tänka dig att själv spela in en film för feministiskt initiativs kanal? Hör av dig, via kommentar här på bloggen eller via mail till jamtland@feministisktinitiativ.se

Vi ses!

Ingrid Mårtensson
Kontaktperson Fi Jämtland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s